SpyHunter voor Mac: ultieme bescherming en optimalisatie

Bescherm uw Mac tegen cyberdreigingen. Verbeter de privacy. Optimaliseer de prestaties.

Vanaf slechts €48 voor 3 maanden, per toestel.

De prijzen zijn transparant en worden vooraf gefactureerd.

Voor meer informatie over ons beleid kunt u ons gratis proefaanbod hieronder, de EULA en het privacy-/cookiebeleid raadplegen.

SpyHunter voor Mac: in één oogopslag

SpyHunter beschermt uw Mac tegen malware

SpyHunter voor Mac is ontworpen om krachtige bescherming tegen geavanceerde malwarebedreigingen te integreren. Het heeft een intuïtieve gebruikersinterface en geavanceerde aanpassingsopties om uw online beveiliging en bescherming tegen malware te verbeteren. Bekijk onze interactieve SpyHunter voor Mac-demo om de functies in actie te zien.

Notarieel bekrachtigd door Apple

Notarieel bekrachtigd door Apple voor meer vertrouwen en veiligheid

Apple heeft SpyHunter voor Mac bekrachtigd en erkend dat het voldoet aan de nieuwste beveiligingsvereisten voor macOS Catalina en alle latere macOS-versies.

Het notarisatieproces van Apple is een uitgebreide veiligheidscontrole die is ontworpen om Mac-gebruikers te beschermen tegen schadelijke software. Wanneer Apple software notarieel bekrachtigt, wordt deze uitvoerig getest en geverifieerd om er zeker van te zijn dat deze vrij is van kwaadaardige code en voldoet aan de hoge normen van Apple op het gebied van beveiliging en betrouwbaarheid.

"Notarisatie is geen App Review. De Apple notarisservice is een geautomatiseerd systeem dat uw software scant op schadelijke inhoud"

Deze notariële certificering verzekert u dat SpyHunter voor Mac een vertrouwd hulpmiddel is in uw cyberbeveiligingsarsenaal, dat een veiligere online-ervaring biedt. Het garandeert dat onze applicatie vrij is van malware en voldoet aan de nieuwste beveiligingsprotocollen van macOS.

SpyHunter voor Mac-functies

Maak kennis met uw Mac met de hightechfuncties van SpyHunter

SpyHunter is uw alles-in-één oplossing voor het optimaliseren, beveiligen en verfijnen van uw Mac. Onze software boordevol functies is ontworpen om de prestaties van uw Mac te verbeteren, uw privacy te beschermen en uw dagelijkse taken te stroomlijnen. Van geavanceerde malwarebescherming tot tools voor systeemoptimalisatie: SpyHunter zorgt ervoor dat uw Mac optimaal presteert en zorgt voor een naadloze en veilige computerervaring. Bekijk ons brede scala aan functionaliteiten eens nader, afgestemd op uw Mac-behoeften.

  • checkbox Detectie en verwijdering van malware
  • checkbox Geavanceerde systeembeschermers om malware automatisch te blokkeren
  • checkbox Detectie en verwijdering van mogelijk ongewenste programma's (PUP's)
  • checkbox Geavanceerde opruimhulpmiddelen om schijfruimte vrij te maken en de efficiëntie van uw systeem te verbeteren
  • checkbox Krachtige kwetsbaarheidsscan om hackeraanvallen te voorkomen
  • checkbox App Uninstaller om ongewenste applicaties volledig te verwijderen
  • checkbox Startup Manager om de opstarttijden van uw Mac te versnellen
  • checkbox Eén-op-één technische assistentie

Hoe het werkt

SpyHunter voor Mac verwijdert malware en optimaliseert uw systeem

SpyHunter voor Mac biedt een diepgaande scan- en verwijderingsengine op meerdere niveaus, ontworpen om de nieuwste bedreigingen te detecteren en uit te roeien. SpyHunter voor Mac bevat ook meerdere optimalisatiefuncties om uw privacy te verbeteren en uw Mac op te schonen.

1.

Download SpyHunter voor Mac en scan om te controleren op bedreigingen

Download SpyHunter voor Mac en ga aan de slag! SpyHunter scant automatisch uw systeem en stelt u in staat gedetecteerde bedreigingen gratis te verwijderen!

Voor meer informatie over ons beleid kunt u ons gratis proefaanbod hieronder, de EULA en het privacy-/cookiebeleid raadplegen.

Download SpyHunter en kijk hoe het werkt
hoe Spyhunter werkt - verwijder malware
2.

Verwijder eenvoudig malware en andere ongewenste objecten

SpyHunter voor Mac groepeert gedetecteerde objecten in categorieën om u te helpen proactief malware, mogelijk ongewenste programma's (PUP's), privacyrisico's en andere veiligheidsrisico's te verwijderen. SpyHunter voor Mac identificeert ook gerapporteerde kwetsbaarheden in geïnstalleerde software waardoor uw systeem kan worden blootgesteld aan hackers en kwaadwillende actoren.

3.

Bescherm uw systeem met realtime actieve bewakers

De actieve bewakers van SpyHunter voor Mac, beschikbaar bij uw betaalde abonnement en bepaalde gratis proefversies, zijn ontworpen om uw systeem in realtime te monitoren en malware en hackers tegen te houden voordat ze uw veiligheid in gevaar brengen.

zie hoe de systeembewakers van spyhunter werken
Optimaliseer uw Mac en maak schijfruimte vrij
4.

Optimaliseer uw Mac om schijfruimte vrij te maken

SpyHunter voor Mac is uitgerust met verschillende optimalisatiefuncties, zoals het verwijderen van apps, het opschonen van systeemrommel, het scannen van dubbele en grote bestanden en meer. Deze gebruiksvriendelijke tools zijn ontworpen om de prestaties van uw Mac te verbeteren en u te helpen waardevolle schijfopslag vrij te maken.

Ondersteunde talen

Wereldwijde toegankelijkheid met meertalige ondersteuning

SpyHunter voor Mac is ontworpen voor wereldwijd gebruik en biedt uitgebreide ondersteuning in meer dan 30 talen. Deze meertalige ondersteuning zorgt ervoor dat gebruikers over de hele wereld gemakkelijk kunnen navigeren, gebruiken en profiteren van de robuuste malwarebeschermingsfuncties van SpyHunter in hun moedertaal.

al
Albanees
bg
Bulgaars
cn
Versimpeld Chinees
chinese traditional flags
Chinese traditionele
hr
Kroatisch
cz
Tsjechisch
dk
Deens
nl
Nederlands
us
Engels
fi
Fins
fr
Frans
de
Duits
gr
Grieks
hu
Hongaars
id
Indonesisch
it
Italiaans
jp
Japans
kr
Koreaans
lt
Litouws
no
Noors
pl
Pools
br
Portugees (Brazilië)
pt
Portugees (Portugal)
ro
Roemeense
ru
Russisch
rs
Servisch
si
Sloveens
es
Spaans
se
Zweeds
tr
Turks
ua
Oekraïens
122

Mac-gebruikers

Over ons

Het EnigmaSoft-bedrijf

Wij zijn EnigmaSoft Limited, een desktop-, mobiele en cloud-enabled softwareontwikkelaar die zich richt op cyberbeveiliging voor consumenten en bedrijven voor Windows- en Mac-systemen.

EnigmaSoft heeft SpyHunter ontworpen als onderdeel van zijn missie om geavanceerde beveiligingssoftware te ontwikkelen om de toenemende prevalentie en dreiging van malware, mogelijk ongewenste programma's, beveiligingskwetsbaarheden en privacyrisico's aan te pakken. SpyHunter heeft tot doel de veiligheid en persoonlijke privacy van gebruikers te beschermen.

Berichtgeving in de media

EnigmaSoft-pers vermeldt

Klik op onderstaande logo's om de volledige artikelen te lezen.

het ondersteuningsteam van spyhunter dat hulp biedt aan klanten in nood

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of heeft u hulp nodig met SpyHunter?

Verken ons Support Center en ontdek hoe u individuele supporttickets kunt indienen; krijg toegang tot veelgestelde vragen, bekijk producthelpbestanden en vind andere waardevolle bronnen. Als u aanvullende hulp nodig heeft, staat ons team klaar om u te helpen met technische ondersteuning, zakelijke vragen, feedback of meer.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over SpyHunter

Werkt SpyHunter op Mac?

Ja, SpyHunter is volledig compatibel met Mac. Het is zorgvuldig ontworpen voor de macOS-omgeving en biedt een uitgebreide oplossing voor het detecteren en verwijderen van verschillende soorten malware. Of het nu gaat om adware, spyware, Trojaanse paarden of andere kwaadaardige software, SpyHunter voor Mac biedt de tools en functies om deze bedreigingen effectief aan te pakken, waardoor de veiligheid en integriteit van uw systeem wordt gegarandeerd.

Verwijdert SpyHunter malware?

Ja, SpyHunter blinkt uit in het verwijderen van malware van geïnfecteerde systemen. De geavanceerde scantechnologie is ontworpen om alle malwarecomponenten te identificeren, van voor de hand liggende tot verborgen, en deze volledig van het systeem te verwijderen. Het verwijderingsproces van SpyHunter is grondig en zorgt ervoor dat er geen overblijfselen van de malware achterblijven die het systeem mogelijk opnieuw kunnen infecteren of beschadigen. Door malware effectief uit te roeien, helpt SpyHunter de optimale prestaties en beveiliging van uw Mac te herstellen en te behouden.

Is SpyHunter veilig en legitiem?

Absoluut, SpyHunter is een veilige en legitieme anti-malwaretool. Ontwikkeld door EnigmaSoft Limited, een bedrijf met een gerenommeerde reputatie in de cyberbeveiligingsindustrie, is SpyHunter strikt getest en gevalideerd op zijn effectiviteit bij het detecteren en verwijderen van malware. Het werkt met een hoge beveiliging zonder de systeemprestaties van de gebruiker of de gegevensprivacy in gevaar te brengen, waardoor het een vertrouwde keuze is voor zowel particulieren als bedrijven.

Is SpyHunter een goede app?

SpyHunter wordt binnen de cybersecuritygemeenschap hoog aangeschreven als een robuuste en betrouwbare antimalwaretoepassing. De sterke punten liggen in de uitgebreide scanmogelijkheden, ontworpen om zelfs de meest ongrijpbare malware op te sporen en te elimineren. Bovendien vereenvoudigt de gebruiksvriendelijke interface het beveiligen van uw Mac, waardoor deze toegankelijk wordt voor gebruikers van alle technische niveaus. Regelmatige updates zorgen ervoor dat SpyHunter nieuwe en evoluerende malwarebedreigingen voor blijft, waardoor gebruikers voortdurende bescherming en gemoedsrust krijgen.

Wie maakt SpyHunter?

SpyHunter is ontwikkeld en wordt onderhouden door EnigmaSoft Limited, een bedrijf gespecialiseerd in beveiligingssoftware en -diensten. Met een focus op innovatieve oplossingen om malware en andere veiligheidsbedreigingen te bestrijden, heeft EnigmaSoft Limited zichzelf gevestigd als leider op het gebied van cyberbeveiliging. Hun toewijding aan het creëren van effectieve, gebruiksvriendelijke software komt duidelijk naar voren in SpyHunter, wat de toewijding van het bedrijf aan uitmuntendheid en gebruikerstevredenheid weerspiegelt.